Manager Oase


Stichting Oase Palliatieve Zorg groeit en heeft een nieuwe functie!

We zijn op zoek naar een

Manager Oase

voor
28-32 uur per week

Je bent een ervaren leidinggevende in de zorg en je wordt blij van ruimte om een ambitieuze organisatie verder vorm te geven. Je hebt, net als wij, hart voor de palliatieve zorg en wilt onze coördinatoren van de diverse locaties faciliteren en ondersteunen bij de uitvoering van het strategisch beleidsplan. De organisatie is erop gericht dat in de driehoek van gast/cliënt en naaste, verpleegkundige en vrijwilliger optimaal kan worden samengewerkt


Stichting Oase Palliatieve Zorg is een organisatie die gespecialiseerd is in palliatieve/terminale (respijt)zorg. De stichting omvat 2 hospices (Hospice Alkmaar en Hospice de Bregthoeve), een Respijthuis (’t Huis Lioba) en een Ambulant team vrijwilligers (VPTZ). Er werken 250 deskundige medewerkers: 200 vrijwilligers en 50 professionals. 
We bieden ruimte om de laatste levensfase van onze gasten/cliënten waardig te laten verlopen. In een huiselijke, gastvrije omgeving bieden wij palliatieve expertzorg en begeleiding aan gasten/cliënten en hun naasten. We zijn trots op onze drie prachtige locaties en komen ook graag bij mensen thuis.

Daarnaast wil Stichting Oase Palliatieve Zorg het taboe rondom de dood helpen doorbreken. Dat doen we door de deuren open te zetten en te vertellen over ons mooie werk. Door mensen uit te nodigen om ons te leren kennen en een toegankelijk kenniscentrum te worden op het gebied van palliatieve zorg. Wij zijn graag de verbindende schakel tussen organisaties die betrokken zijn bij mensen met palliatieve zorgvragen. Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van pro-actieve zorgplanning in de regio.

De functie
De Manager Oase is in basis gericht op de interne organisatie en is de verbindende schakel tussen de locaties. Hij/zij/hen overziet en werkt vanuit de gestelde kaders; verbindt operationeel werk met de strategische doelen en andersom. Is voor alle 4 de onderdelen het aanspreekpunt en derhalve zichtbaar en beschikbaar. De Manager Oase is nauw betrokken bij bestaande en nieuwe implementatie- en professionaliseringsprocessen.

De Manager Oase is geen onbekende in het netwerk; je wisselt kennis en ervaring uit met collega-organisaties en informeert hen over wat er binnen Oase gebeurt. Bijvoorbeeld als vaste deelnemer aan de Kerngroep van het Netwerk Palliateve Zorg en gesprekspartner voor de verwijzers.
Je bent een verbinder maar zorgt er ook voor dat de verschillende onderdelen hun eigen kleur en karakter kunnen behouden. Je ziet de potentie van de organisatie en stelt die graag in dienst van complexer wordende zorgvragen. Het werkplezier van alle medewerkers is daarbij een voorwaarde.
Je ontwikkelt en realiseert het meerjarenbeleidplan van Stichting Oase Palliatieve Zorg. Je maakt jaarlijks afspraken met de directeur-bestuurder over te behalen doelen en financiële kaders.
Je geeft direct leiding aan de (11) coördinatoren van Oase; je ondersteunt de coördinatoren bij de ontwikkeling en het realiseren van de jaarplannen per locatie.
Je zorgt ervoor dat Stichting Oase als geheel, alsmede de verschillende onderdelen zichtbaar zijn in het regionale netwerk van palliatieve zorg.

Wat wij bieden

 • Een veelzijdige functie voor 28-32 uur per week;
 • Een salaris van minimaal €3767 en maximaal €5593 bruto per maand bij een volledig dienstverband (FWG 60 CAO VVT) afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Werken in een sector die volop kansen biedt;
 • Veel voldoening in een prachtige werkomgeving;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid om opleidingen te volgen en ruimte om je te ontwikkelen en te groeien, zowel persoonlijk als professioneel;

Wat wij vragen

 • HBO+ werk- en denkniveau met een visie op palliatieve zorg
 • Ervaring in en affiniteit met palliatieve zorg, en de ambitie om de organisatie èn de regionale palliatieve zorg verder te brengen
 • Relevante leidinggevende ervaring en nieuwsgierigheid in wat mensen beweegt
 • Natuurlijk en inspirerend leiderschap, waarbij je een voorbeeld bent voor je team: je combineert een inspirerende stijl van leidinggeven met het stellen van concrete doelen
 • Relativeringsvermogen en humor
 • Het vermogen om samen tot een goede analyse van knelpunten te komen en draagvlak te creëren

Herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag in contact met jou!

Solliciteren


Je kunt je sollicitatiebrief en CV tot 24 juni a.s. mailen aan m.groot@oasepalliatievezorg.nl
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op dinsdag 2 juli (eerste ronde) en dinsdag 9 juli (tweede ronde).

Heb je vragen? 
Neem dan contact op met Marjolein Groot, directeur-bestuurder tel 06 12186958

Manager Oase


Stichting Oase Palliatieve Zorg groeit en heeft een nieuwe functie!
 We zijn op zoek naar een Manager Oase
voor 28-32 uur …

Lees meer